Ontdek nu 360 graden livestreams

360 graden livestream maakt events levensecht

360 graden livestream geeft de kijker de mogelijkheid om ergens aanwezig te zijn waar hij eigenlijk niet bij had kunnen zijn. Wat is er dan nog mooier om daadwerkelijk rond te kunnen kijken op de plek?

Door middel van 360 graden live videoweergave op Youtube of Facebook is het mogelijk voor de kijker om zelf te bepalen waar hij kijkt in plaats van verplicht naar een bepaald punt te kijken. Omdat de kijkers zelf kunnen bepalen waar ze naar kijken, laat u zien dat het beeld niet mooier is gemaakt dan dat het is.

Dat geeft op zijn beurt weer meer vertrouwen in uw evenement of in het bedrijf dat het evenement streamt.

Livestreams nodig? U hoeft niets te doen...

Wij regelen alles! Het installeren van de camera’s, het testen van de livestreams, het uitzenden van de streams en de eventuele nabewerking voor een samenvatting van uw event.

Meer weten? Neem snel contact met ons op via het formulier of bel direct op: 036 845 4200

Uw event gegarandeerd een succes

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw vraag en/of bericht te beantwoorden. Gegevens worden lokaal opgeslagen en niet gedeeld met anderen.

Welk soort activiteit heeft u in gedachten?

Bekijk hier hoe wij u kunnen helpen met uw 360 graden livestream

Facebook

Facebook 360 graden livestreaming

Facebook is een van de twee platvormen waarop het mogelijk is om een 360 graden livestream op te zetten. Iedereen die de link heeft van de pagina kan het bekijken. Via Facebook promoten heeft het voordeel dat mensen binnen Facebook blijven. Dat heeft het voordeel dat mensen makkelijker de 360 graden livestream zullen volgen.

De keuze is aan u of u de 360 graden livestream wilt streamen via Facebook of YouTube.

Neem contact op met ons als u meer informatie wilt over wat een verstandige keuze is.

YouTube

YouTube 360 graden livestreaming

YouTube is een van de twee platvormen waarop het mogelijk is om een 360 graden livestream op te zetten die algemeen beken kan worden. Iedereen die de link heeft van de pagina kan het bekijken. Via YouTube promoten heeft het voordeel dat YouTube een bekend platform is voor video’s en livestreams. Mensen zoeken rond op YouTube en kunnen zo bij uw 360 graden livestream uitkomen.

De keuze is aan u of u de 360 graden livestream wilt streamen via Facebook of YouTube.

Neem contact op met ons als u meer informatie wilt over wat een verstandige keuze is.

Festival

360 Graden Livestream voor Festival

U wilt natuurlijk zo veel mogelijk bezoekers op uw festival. Wat is er dan mooier om mensen die er niet bij kunnen of mogen zijn warm te maken voor volgend jaar en ze over te halen om naar uw festival te komen.

Wij verzorgen de camera’s, ophanging en de 360 graden livestream.

De valkuil van een livestream is de promotie vooraf. Als je een 360 graden livestream niet goed promoot bereik je de doelgroep niet en zal niemand op de hoogte zijn van jou livestream. Wij kunnen van te voren je promotie voor je doen.

Hobby

360 Graden Livestream Hobby:

Organiseert u een drone race toernooi en wilt u overal ter wereld mensen mee laten kijken? Wij bieden u deze mogelijkheid. Wilt u er voor zorgen dat uw sport van extra aandacht geniet en wilt u dat de sport daar van profiteert, neem dan nu contact op.

Als de doelgroep niet bekend is met het feit dat het evenement te volgen is via een spectaculaire 360 graden livestream zal u ook geen kijkers hebben. Daarom kunnen wij voor u ook de promotie onderhanden nemen. Voor het plan en de details kunt u ons altijd mailen of even bellen.

Neem direct contact met ons op!

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw vraag en/of bericht te beantwoorden. Gegevens worden lokaal opgeslagen en niet gedeeld met anderen.

Ontdek ook 360 Graden Video

FB360-Photo-Stream-Almere

Scoren in Google met een 360 Tour

360 graden tours voor bedrijven

Ontdek ook onze drone service

Drone bedrijfspromotie Almere
Neem contact op

Stuur ons snel een bericht en ontvang binnen enkele ogenblikken een antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt