Wat kunnen wij voor u betekenen als het gaat om 360 graden video’s?

Val gegarandeerd meer op met 360° video

360 graden video opnames geven de kijker de mogelijkheid om ergens aanwezig te zijn waar hij eigenlijk niet bij had kunnen zijn. Wat is er dan nog mooier om daadwerkelijk rond te kunnen kijken op de plek?

Door middel van 360 graden weergave is het mogelijk voor de kijker om zelf te bepalen waar hij kijkt in plaats van verplicht naar een bepaald punt te kijken. Omdat de kijkers zelf kunnen bepalen waar ze naar kijken, laat u de kijker ervaren hoe uw evenement was. Ook kan de kijker, door middel van een speciale bril, met zijn of haar telefoon, midden in de video terecht komen. Inmiddels wordt 360 graden video volledig ondersteunt door Youtube en Facebook.

Op zoek naar een unieke trouwvideo, een event video of een andere 360 graden video? Neem dan snel contact op. Op zoek naar 360 graden livestreams? Klik dan hier voor meer informatie.

Gegarandeerd tevreden

Wij regelen alles voor u! Zo houden wij rekening met de beste film locaties, worden de beelden perfect nabewerkt en ontvangt u uw gewenste videomateriaal binnen korte tijd. Uiteraard wordt u tevens direct eigenaar van het geschoten materiaal.

Meer weten? Neem snel contact met ons op via het formulier of bel direct op: 036 845 4200

Neem vandaag nog contact met ons op!

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw vraag en/of bericht te beantwoorden. Gegevens worden lokaal opgeslagen en niet gedeeld met anderen.

Welk pakket past bij uw bedrijf?

YouTube

360 Graden video op YouTube:

360 graden video’s zijn nog relatief nieuw. De ondersteuning van 360 graden video’s is nog een probleem. YouTube is een bekend platform dat 360 graden video’s ondersteund. YouTube video’s zijn makkelijk in te voegen op je website en bij verschillende pots op social media.

Een 360 graden video geeft meer een totaal beleving dan een normale video. Je staat in het moment.

Voor meer informatie over welke voordelen YouTube heeft kunt u ons altijd contacten.

Facebook

360 Graden video op Facebook:

360 graden video’s zijn nog relatief nieuw. De ondersteuning van 360 graden video’s is nog een probleem. Facebook is een bekend platform dat 360 graden video’s ondersteund. Het voordeel is dat Facebook veel bezocht wordt en dat video’s op Facebook veel en makkelijk gedeeld kunnen worden.

Een 360 graden video geeft meer een totaal beleving dan een normale video. Je staat in het moment.

Voor meer informatie over welke voordelen YouTube heeft kunt u ons altijd contacten.

Offerte

360 Graden Tours Overig:

Als u een bijzondere ruimte heeft of een groot aantal vierkante meters dat in beeld gebracht moet worden, maken wij graag een offerte voor u op.

Via het contactformulier kunt u een offerte aanvragen, dan nemen wij direct contact met u op.

Neem direct contact met ons op!

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw vraag en/of bericht te beantwoorden. Gegevens worden lokaal opgeslagen en niet gedeeld met anderen.

Ontdek ook 360 Facebook Live Streams

live-stream-360-video-almere-fb360

Scoren in Google met een 360 tour

360 graden tours voor bedrijven

Ontdek ook onze drone video's

Drone bedrijfspromotie Almere
Neem contact op

Stuur ons snel een bericht en ontvang binnen enkele ogenblikken een antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt