Drone Opnames laten maken

Drone opnames; voor spectaculaire beelden.

Een drone (quadcopter) wordt op afstand bediend en levert unieke beelden vanuit een ander perspectief. Dit biedt dan ook de mogelijkheid om (promotie) drone-opnames-almerevideo’s gegarandeerd nog spectaculairder een aantrekkelijker te maken.

FB360 Almere filmt uitsluitend 4K (Ultra HD) drone beelden en zorgt tevens voor de nodige nabewerking voor o.a. promotionele video’s. Vanwege de hoge snelheid van drones is het tevens mogelijk om unieke beelden te creëren van diverse buiten events (denk hierbij aan motorsport, watersport, mountainbiken etc.)

Wij maken opnames in Nederland en België.

Veel mogelijkheden

Ook voor ruime binnenruimtes is het mogelijk om drone opnames te maken. Neem contact op voor meer informatie.

Promotie video

Video beelden vanuit de lucht gefilmd kunnen echt wat extra’s toevoegen aan de beleving van een video.

Snel inzetbaar en goed geprijsd

Wij regelen alles! Daarnaast kunnen we ook snel in actie komen. Ook voor spoedopdrachten kunt u contact met ons opnemen. De prijzen die we hanteren zijn relatief goedkoop voor een drone-video beelden.

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op via het formulier of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag.

Wilt u een specifieke offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw vraag en/of bericht te beantwoorden. Gegevens worden lokaal opgeslagen en niet gedeeld met anderen.

Welk pakket past bij uw bedrijf?

Social

Drone Video Social

Drone video’s voor Social Media mogen korter maar ook krachtiger zijn dan reguliere drone-opnames. Mensen moeten op social media sneller overtuigd zijn dan als ze je website bezoeken. Een drone video kunt u op verschillende manieren inzetten. Afhankelijk van wat het doel is van een drone video adviseren we  dan ook verschillende lengtes video te laten ontwikkelen. Contact ons voor meer informatie, we helpen u graag.

We kunnen u op korte termijn helpen. Alle benodigdheden zijn in huis dus we kunnen snel in actie ondernemen.

Website

Drone Video Website

Een drone video kunt u op verschillende manieren inzetten. Afhankelijk van wat het doel is van een drone video adviseren we ook verschillende lengtes van de video’s. Video’s voor de website mogen bijvoorbeeld wat langer zijn dan de video’s voor Social Media. Contact ons voor meer informatie en advies, we helpen u graag verder.

We kunnen u op korte termijn helpen. Alle benodigdheden zijn in huis dus we kunnen snel reageren op uw verzoek.

Neem direct contact met ons op!

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw vraag en/of bericht te beantwoorden. Gegevens worden lokaal opgeslagen en niet gedeeld met anderen.

Onze 360 graden tour voor uw bedrijf

360 graden tours voor bedrijven

Ontdek nu onze 360 graden video

FB360-Photo-Stream-Almere

Laat uw evenement livestreamen

live-stream-360-video-almere-fb360

No-Fly zones

Let op: Bepaalde gebieden in Nederland zijn zogeheten No-Fly zones. Dit betekent dat het om bepaalde redenen verboden is om daar te vliegen of dat er bepaalde restricties zijn. Bijvoorbeeld omdat er een vliegveld in de buurt is of anderszins (denk aan omgeving Lelystad, Schiphol etc.).

Klik hier voor een kaart van Nederland met de No-Fly zones.

Neem contact op

Stuur ons snel een bericht en ontvang binnen enkele ogenblikken een antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt