Mensen echt helpen is wat ons

Gelukkig maakt

Geeft u ons de kans om te laten zien dat wij ook uw bedrijf verder kunnen helpen?

360 Activiteiten

360 graden video’s

Wilt u uw bedrijf vernieuwend en vooruitstrevend presenteren? Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijf of project op een originele manier te ondersteunen.

360 graden livestream

Livestream in 360 graden is de ultieme manier om uw evenement aan de doelgroep te laten zien. Door middel van een livestream laat u het publiek en mogelijke nieuwe bezoekers zien wat u in huis heeft zonder dat er met de beelden gesjoemeld kan worden (want dat weet de doelgroep).

360 Activiteiten
google-trusted-photographer

Google Streetview Trusted

Livestream in 360 graden is de ultieme manier om uw evenement aan de doelgroep te laten zien. Door middel van een livestream laat u het publiek en mogelijke nieuwe bezoekers zien wat u in huis heeft zonder dat er met de beelden gesjoemeld kan worden (want dat weet de doelgroep).

Zorg dat u de concurrent voor blijft.

Google Streetview Trusted pakketten

Kies hier het pakket dat u nodig heeft. Weet u niet welk pakket geschikt voor u is of wat u nodig heeft? Neem dan contact met ons op, wij helpen u verder.

 • Extra 4K
  574 Eenmalig
  • 15-30 panoramafoto’s in 4K
  • Geschikt voor +/- 350 m2
  • Uploaden bij Google
  • Gebruik op eigen website
  • Eenmalige kosten
 • BASIS 4K
  319 Eenmalig
  • 10-15 panoramafoto’s in 4K
  • Geschikt voor +/- 150 m2
  • Uploaden bij Google
  • Gebruik op eigen website
  • Eenmalige kosten
 • BASIS Full HD
  254 Eenmalig
  • 10-15 panoramafoto’s in Full HD
  • Geschikt voor +/- 150 m2
  • Uploaden bij Google
  • Gebruik op eigen website
  • Eenmalige kosten

Veelgestelde vragen

Vind hier uw antwoord op veelgestelde vragen!

Heb ik Google Mijn Bedrijf nodig als ik al een website heb?

Google Mijn Bedrijf vormt een aanvulling op uw bestaande website door een openbare identiteit en aanwezigheid voor uw bedrijf te creëren op Google. De informatie die u opgeeft over uw bedrijf, kan worden weergegeven op Google Zoeken, Maps en Google+.

Door wie worden de foto’s gemaakt?

Uitsluitend een ‘Google Trusted Photographer’ (Google Vertrouwde Fotograaf) kan en mag deze foto’s maken. Het gaat om foto’s van hoge kwaliteit die vervolgens in een weergave van 360 graden worden samengevoegd. Een ‘Google Trusted Photographer’ is een onafhankelijke fotograaf die door Google is opgeleid en gecertificeerd om panorama’s van hoge kwaliteit te maken.

Wat is het verschil tussen Business view, Street view en een 360° rondleiding

Niets. Het zijn allen synoniemen voor een virtuele rondleiding. Google noemt hun virtual tours ‘Google Bedrijfsfoto’s ofwel Google Street View voor bedrijven’ in het Nederlands en Google Business Photos in het Engels. Maar een 360, 360°, 360 graden, panoramafoto, pano, vt of virtual tour zijn dus allen synoniemen.

Waarom kiest u voor een Google Business Tour?

Heel simpel, maar super effectief: iedereen die de naam van uw bedrijf intikt op Google, krijgt rechts bovenaan uw Google bedrijfgegevens te zien. Het kader bevat zowel de ligging van uw bedrijf, als de professionele fotoshoot en de Google Street View Business tour. Dit is van onschatbare waarde. De voordelen liggen voor de hand: klanten kunnen rechtstreeks bij u binnenwandelen. U wekt vertrouwen op. U kunt uitpakken met de zaak. U scoort beter in Google. Zowel vaste als nieuwe klanten zullen verwonderd staan. Wie tikt er vandaag de dag www.je-bedrijfsnaam.nl nog in? Bijna niemand. Iedereen tikt de naam van uw bedrijf in in Google, en klikt zo door naar uw website.

Het is dus van immens belang een Google Bedrijfsfoto’s te hebben van uw bedrijf. Het is immers uw online visitekaartje. En omdat u nooit een herkansing krijgt om een goeie eerste indruk te krijgen, nog belangrijker dan de website  om een goeie eerste indruk te maken. En ook naar vaste klanten oogt u professioneler en uitnodigender.

Alles wat u ziet in Google doen wij voor u: we maken een professionele fotoshoot, virtualiseren u bedrijf of handelszaak en laden alles op naar Google. U hoeft zelf niets te doen. Alles wordt voor u gedaan.

Wat is Google business view/Google Streetview trusted

Google Business View kan het best omschreven worden als ‘Street View voor Bedrijven’. Sinds mei 2013 kunnen bedrijven immers ‘gevirtualiseerd’ worden op basis van de Street View technologie.

Is het mogelijk om mijn tour op Facebook te plaatsen?

Dat is zeker mogelijk! Wij hebben speciaal een eenvoudige handleiding gemaakt zodat u de tour zelf op een mooie manier met Facebook kan integreren. Het is helaas niet mogelijk om deze ook voor mobiel beschikbaar te maken.

Waar is de virtuele tour nog meer zichtbaar?

Wij koppelen de Google Street View virtuele rondleiding in combinatie met de professionele fotoreportage aan uw Google Bedrijfsaccount. Dit betekend dat deze zichtbaar wordt in de Google Zoekresultaten, Google Maps en Google Street View. Maar ook is de tour terug te vinden op uw Google Plus Bedrijfsprofiel. U ontvangt van ons bij elke bestelling een eenvoudige handleiding om de virtuele tour makkelijk en snel op uw eigen site en Facebook te plaatsen.

Hoelang blijft de Google virtuele tour online?

De Google Street View virtuele rondleiding blijft online tot dat u deze zelf verwijderd of vervangt voor een nieuwe virtuele rondleiding.

Kan ik deze afbeeldingen op de website van mijn bedrijf plaatsen?

Ja, we moedigen u aan de virtuele tour van uw bedrijf ook te delen met uw klanten. Als u de panorama’s wilt integreren in uw website, zoekt u het HTML-fragment van een goed gezichtspunt van een panorama op Google Maps, klikt u op de knop ‘Link’, klikt u op ‘Deze kaart aanpassen en als voorbeeld weergeven’ en kopieert u en plakt u de HTML-code om deze in te sluiten in uw website. Als u meer aanpassingsmogelijkheden wilt voor uw afbeeldingen, kunt u de Google Maps API gebruiken.

Hoe kan ik meerdere bedrijfslocaties beheren?

Als uw bedrijf tien of meer locaties heeft, kunt u deze allemaal tegelijk toevoegen met de tool voor bulkuploads. Ga naar Locaties voor Google Mijn Bedrijf om uw locaties te uploaden en te bewerken.

Hoeveel kost Google Mijn Bedrijf?

Iedereen kan Google Mijn Bedrijf gratis gebruiken.

Hoe meld ik me aan voor Google Mijn Bedrijf?

Klik op de knop ‘Uw bedrijf op Google’ en volg de stappen om uw bedrijfsgegevens toe te voegen aan Google. Houd er rekening mee dat bewerkingen pas worden weergegeven op Google zodra u uw bedrijf heeft geverifieerd.

Welke onderdelen van mijn zaak worden in beeld gebracht?

Fotosessies omvatten de voornaamste klantgerichte onderdelen van uw bedrijf. U kunt met de fotograaf overleggen welke onderdelen van uw bedrijf u onder de aandacht wilt brengen en welke u wilt uitsluiten van de sessie. Het is de bedoeling dat de foto’s aan klanten laten zien wat ze kunnen verwachten als ze uw bedrijf op een gewone dag bezoeken.

Verstoren de opnames mijn bedrijfsactiviteiten?

Nee. Helemaal niet. De opnames zelf duren maar 30 minuten voor kleinere à 1,5 uur voor grote bedrijven. Het grootste werk is de montage nadien.

FB360 werkt helemaal volgens uw planning. We werken enkel op afspraak, zodat u uw zaak piekfijn kan voorbereiden en deze nadien online kan stralen. We hebben wel een voorkeur voor opnames op weekdagen, van 09.00 tot 18.00 uur. Onze fotografen contacteren u telefonisch of per e-mail om een afspraak te maken met je.

Er is geen speciale apparatuur, belichting of installaties vereist. U kan dus probleemloos uw zaak open houden. Hoewel de opnames niet storend zijn en uw normale activiteiten niet hinderen, is het een goed idee om de opnames op een kalmer tijdstip te doen. Als er mensen in beeld lopen, is het immers moeilijker om uw zaak goed in beeld te brengen.

We werken enkel en alleen met de allerbeste Google gecertificeerde fotografen. We hebben daarom de nodige ervaring opgebouwd om uw shoot probleemloos en haast geruisloos te doen verlopen. U zult versteld staan van de snelheid, het gemak en de kwaliteit nadien.

Hoe lang duren de opnames van de virtuele rondleiding?

Het opnemen van je virtual tour duurt minimum 30 minuten, en maximum 2 uur. De precieze duur is afhankelijk van de grootte van je bedrijf. De montage en nabewerkingen nadien nemen het meeste tijd in beslag.

Wanneer is de Google virtuele rondleiding online?

Na de opnames bij u op locatie gaan wij direct aan de slag in de studio om de virtuele rondleiding te optimaliseren. Binnen enkele dagen staat de tour online.

Worden mensen opgenomen in de fotosessie?

Omdat we de aandacht in de foto’s op het interieur van uw bedrijf willen vestigen, willen we zo weinig mogelijk mensen in de foto’s hebben. Tijdens de sessies kunt u een mededeling ophangen om klanten en medewerkers erop te wijzen dat ze kunnen worden gefotografeerd. Als eigenaar bent u verantwoordelijk om aan uw medewerkers en klanten te melden dat er een fotosessie plaatsvindt.

Welke maatregelen zijn genomen om ervoor te zorgen dat de privacy wordt beschermd en dat de er aan de wettelijke voorschriften wordt voldaan?

Alle onderdelen van uw bedrijf die u niet wilt tonen, worden uitgesloten van de fotosessie. Bovendien waarschuwen onze fotografen uw klanten en medewerkers altijd nog even voordat een foto wordt genomen. Alle panorama’s worden verwerkt en met geavanceerde vervagingstechnologie om gezichten van medewerkers of klanten die zichtbaar zijn op afbeeldingen, onherkenbaar te maken. U kunt op elk moment aanvullende vervaging aanvragen of volledige afbeeldingen verwijderen via de link ‘Een probleem melden’ onder aan een panorama of vanaf uw Google+ pagina.

Wie is juridisch bevoegd om toestemming te geven voor de fotosessie?

U moet de juiste bevoegdheid hebben om onze Street View fotograaf toegang te verlenen tot het bedrijfsgebouw zodat deze foto’s kan nemen, en om Google vervolgens toe te staan die foto’s in producten of services te gebruiken. Mensen met deze bevoegdheid zijn de eigenaar van het bedrijf of een directeur of manager die is aangewezen om dergelijke verbintenissen aan te gaan namens het bedrijf.

Gebruikt Google de afbeeldingen ook in andere applicaties dan op Google+ pagina’s?

Google kan deze afbeeldingen in andere producten en services op nieuwe manieren gebruiken om uw bedrijfsgegevens nog nuttiger en toegankelijker te maken voor gebruikers. Door een verdere integratie met Google Maps kan de klant de afbeeldingen bijvoorbeeld makkelijk vinden in de Street View-panorama’s van nabijgelegen wegen.

Neem contact op

Stuur ons snel een bericht en ontvang binnen enkele ogenblikken een antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt