Waarom kiest u voor een Google Business Tour?

 In

Heel simpel, maar super effectief: iedereen die de naam van uw bedrijf intikt op Google, krijgt rechts bovenaan uw Google bedrijfgegevens te zien. Het kader bevat zowel de ligging van uw bedrijf, als de professionele fotoshoot en de Google Street View Business tour. Dit is van onschatbare waarde. De voordelen liggen voor de hand: klanten kunnen rechtstreeks bij u binnenwandelen. U wekt vertrouwen op. U kunt uitpakken met de zaak. U scoort beter in Google. Zowel vaste als nieuwe klanten zullen verwonderd staan. Wie tikt er vandaag de dag www.je-bedrijfsnaam.nl nog in? Bijna niemand. Iedereen tikt de naam van uw bedrijf in in Google, en klikt zo door naar uw website.

Het is dus van immens belang een Google Bedrijfsfoto’s te hebben van uw bedrijf. Het is immers uw online visitekaartje. En omdat u nooit een herkansing krijgt om een goeie eerste indruk te krijgen, nog belangrijker dan de website  om een goeie eerste indruk te maken. En ook naar vaste klanten oogt u professioneler en uitnodigender.

Alles wat u ziet in Google doen wij voor u: we maken een professionele fotoshoot, virtualiseren u bedrijf of handelszaak en laden alles op naar Google. U hoeft zelf niets te doen. Alles wordt voor u gedaan.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur ons snel een bericht en ontvang binnen enkele ogenblikken een antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt