Verstoren de opnames mijn bedrijfsactiviteiten?

 In

Nee. Helemaal niet. De opnames zelf duren maar 30 minuten voor kleinere à 1,5 uur voor grote bedrijven. Het grootste werk is de montage nadien.

FB360 werkt helemaal volgens uw planning. We werken enkel op afspraak, zodat u uw zaak piekfijn kan voorbereiden en deze nadien online kan stralen. We hebben wel een voorkeur voor opnames op weekdagen, van 09.00 tot 18.00 uur. Onze fotografen contacteren u telefonisch of per e-mail om een afspraak te maken met je.

Er is geen speciale apparatuur, belichting of installaties vereist. U kan dus probleemloos uw zaak open houden. Hoewel de opnames niet storend zijn en uw normale activiteiten niet hinderen, is het een goed idee om de opnames op een kalmer tijdstip te doen. Als er mensen in beeld lopen, is het immers moeilijker om uw zaak goed in beeld te brengen.

We werken enkel en alleen met de allerbeste Google gecertificeerde fotografen. We hebben daarom de nodige ervaring opgebouwd om uw shoot probleemloos en haast geruisloos te doen verlopen. U zult versteld staan van de snelheid, het gemak en de kwaliteit nadien.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur ons snel een bericht en ontvang binnen enkele ogenblikken een antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt